Асистент в лаборатория (производство)

Adecco е една от компаниите в листата на Global Fortune 500 и е световния лидер в предлагането на услуги в областта на човешките ресурси. Adecco Group свързва над 500,000 сътрудници с клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 6,600 офиси посредством 34,000 служители, в повече от 60 страни и територии по света.
За нашия доверен клиент, търсим да назначим служител на позиция:

Асистент в лаборатория (производство)

Основни задължения
 • – Вземане на проби, подготовка и извършване на химични и физични тестове за контрол на всички вложени суровини и гипсово-пясъчни утайки.
  – Подготовка и провеждане на физически тестове на крайните продукти.
  – Поддържане на пълна лабораторна документация (събиране и водене на записи на всички важни данни за производството, суровините и крайните продукти и ежедневен контрол на качеството).
  – Сътрудничество с ръководител производство и качество при водене на отчетност на отпадъците (всички видове генерирани отпадъци) и опасни материали и подготовката им за транспорт и унищожаване.
  – Сътрудничество с Мениджър производство и качество при дейности, свързани с мониторинг на отпадъчните води и регистриране на всички данни за производството на вода.
  – Мониторинг на промените в регулациите и стандартите в областта на качеството и контрола на качеството.
  – Участие в иновацията на регламентите за контрол на качеството.
  – Участие в процеса на подготовка за сертифициране на оборудване.
  – Поръчване на химикали за лабораторни нужди и лабораторни принадлежности.
Изисквания
 • – Завършено средно или висше образование – специалност „Химия“.
  – Познаване на стандарти за суровини и готови продукти и технически регламенти, както и познаване на законодателството и стандартите в EHS ще се считат за предимство.
  – Точност, системност и организираност в задачите. Проактивен подход и способност за работа в екип.
  – Добро познаване на MS OFFICE.

Ако си завършил средно или висше образование, свързано с Химия и проявяваш интерес за развитие в тази област, кандидатствай още сега или се свържи с нашия екип за повече информация:

Теодора Попниколова
 +359 885 202 730
teodora.popnikolova@adecco.com