Целогодишни стажантски програми

Стажантските програми на АРОМА дават възможност на всеки, който  завършва висшето си образование да се „запознае“ с избраната от него професия. Чрез тях младите хора могат да се потопят в динамичния и изключително креативен екип в компанията. Те съчетават обучението с реалните предизвикателства, които поднасят ежедневната работа и конкретната работна позиция. Ще имате възможност да разберете отвътре как се създава един козметичен продукт и как той достига до рафтовете в магазините. Представата на АРОМА за стаж е даването на възможност да проверите самите себе си в реална професионална среда и конкретни функционални области. Професионалният стаж означава самите вие да се ориентирате във вашата бъдеща кариера, да научите нови неща и да искате да се потопите в конкретни работни ситуации.

Гъвкаво работно време – стажантите сами избират часовете на присъствие в компанията, които не трябва да са по-малко от 20 часа седмично. Стажовете се провеждат целогодишно и са с продължителност минимум два месеца. Стажът се провежда на територията на АРОМА, където са разположени както административните офиси, така и производствената част на компанията, което дава възможност съвсем отблизо да се проследи процеса “от идеята до готовия продукт”.

Стажантските програми на АРОМА са уникална възможност да станете част от нашата банка за таланти, от която набираме нашите бъдещи служители.

Повече информация може да получите, като се обадите на + 359 2 9350 304 или като изпратите запитване по имейл на aroma@aroma.bg