Агент/Агенция с лабораторен опит за химичен анализ и контрол на качеството

Вид обява

Имате въпрос?

Свържете се с нас!

Профил на кандидата:

Агент или агенция, имащи в портфолиото си компании за оборудване и апаратура за контрол на качеството, за химически анализ, апаратура за лаборатории, чиито клиенти са компании от химическия, хранителния и биологичния сектор; агенти, работещи в областта на галванизацията и аксесоарите/апаратурата за фабрики за очила, които имат собствена галванизация.

Друга подходяща кандидатура е агент или агенция, продаващи оборудване за енология и храни или продаващи разтвори/продукти за лаборатории в болничния сектор и за лаборатории по патологична анатомия.

Изисквания

  • За предпочитане са познания в областта на химическите продукти или алтернативно търговско техническо образование, което да му/ѝ позволи да се учи бързо.
  • Да разполага със собствен автомобил, да е свикнал да работи в сферата на CRM и да се ръководи от предоставените данни.
  • Меки умения: любознателен, сътрудничещ, гъвкав, способен да изгражда доверие както вътре в компанията, така и с клиентите.
  • Роден език на страната, добър писмен и говорим английски език.
  • Работещ на свободна практика или възнамеряващ да открие позиция на свободна практика.
  • Приемат се агенти от няколко фирми, които се занимават с неконкурентни компании.

TITOLCHIMICA предлага:

✓ База данни на клиентите
✓ Постоянно техническо обучение
✓ Техническа поддръжка на продажбите от италианска компания
✓ Фиксирано заплащане на първоначалните разходи по време на пробния период от 6 месеца, което ще бъде договорено и комисиони от продажбите в размер на 5-10% (в зависимост от вида на продукта).