Лаборант хранително-вкусова промишленост

Риал България ООД специализира в производството и търговията с адитиви за хранително-вкусовата промишленост. Още от създаването си през 2002 година, компанията непрекъснато инвестира в разработване на широко портфолио от продукти, индивидуални решения за клиентите, развитие и повишаване на квалификацията на служителите и съвременна производствена база.

В момента Риал разширява екипа си и търси мотивирани хора, които искат да се развиват заедно с компанията.

Задължения и отговорности

 1. Провеждане на лабораторни физико – химични аналитични експерименти, тестове и анализи за различни цели, включително изследвания и разработки.
 2. Разработване на нови продукти, редизайн на съществуващи такива и извършване на проучвания и тестване на концепции за продукти.
 3. Сътрудничество с партньори по веригата за доставки с цел събиране на техническа информация и изграждане на силни познания за суровините.
 4. Разработване на рецепти. Провежда тестове и контрол на рецептите.
 5. Разработка на технология на производство на изделията.
 6. Контрол за съответствието на разработваната технология с установените стандарти, норми и изисквания за качеството и техническите параметри на продуктите.
 7. Текущ и последващ контрол по спазване на утвърдените процедури.
 8. Контрол на използването на предвидените в рецептурите адитиви, суровини и материали в производството.

Изисквания

 • Технически компетенции;
 • Опит с лабораторно оборудване;
 • Възможност за извършване на аналитични тестове точно и ефективно за оценка на продукта;
 • Иновативност, креативност и ориентация към резултатите;
 • Отлични комуникативни умения за изграждане на съвместно партньорство;
 • Активно учене;
 • Образование в сферата на Химия / Биология / ХВП;
 • Компютърна грамотност – Word / Excel;
 • Английски език е предимство.

ВАЖНО! За нас опитът и CV-то на един кандидат са важни, но в никакъв случай не и определящи. Ще бъдем много щастливи, ако намерим хора, които споделят професионалните ни цели.

Заплащането в нашата индустрия е конкурентно на пазара и сме винаги готови да възнаграждаваме хората си, защото най-важното за нас е те да се чувстват ценени. Ние в Rial Bulgaria сме на първо място семейство и сме една от малкото фирми на пазара, в която много от служителите ни са част от екипа вече над 20 години.

ЛОКАЦИЯ: Нашата база се намира в гр. Костинброд и разбира се сме помислили за транспорт, който може да бъде осигурен от нас (от и до София).

Работното време е стандартно – от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 и при нас 12-часови смени няма. Вярваме, че балансът работа – личен живот е от изключителна важност.