Втори обучителен модул на Bioderma България: „Кожата – най-големият човешки орган“

Уважаеми студенти,
Професията магистър-фармацевт предполага както познаване на всички медикаменти, така и на всички патологии на човешкото тяло, с цел най-добро консултиране на пациентите.
Кожата, като най-големият човешки орган, със своите специфики е едно голямо предизвикателство дори пред най-любознателните.
В рамките на този модул ще се постараем да Ви представим най-основните и важни теми, свързани с грижата за кожата, както и практични насоки за правилното консултиране на вашите пациенти.
Вашите познания, както и сертификат, биха могли да ви послужат при кандидатстване за по-добра позиция и за по-добро заплащане, но най-вече ще ви бъдат полезни, за да обслужвате по-качествено вашите пациенти.

С уважение:
П. Кехаяминчев

Модул 2. / 17 декември – 10:00 – 13:00 часа
1. Специфики на кожата при бебетата: първи козметични грижи за новороденото, изисквания за козметика за новородени бебета, патологии при кожата на бебетата – лечение и грижа.
2. Атопичен дерматит: преглед, превенция, обосновка, медикаментозно и дермакозметично лечение.
3. Грижа за суха кожа: преглед, обострящи фактори, превенция, грижа.
4. Стареене на кожата: причини и фактори за стареенето на кожата, превенция, дерматологични методи за подмладяване, козметични методи за подмладяване, дермакозметика за подмладяване.
5. Техники за продажба на козметични продукти: избор на козметични марки, Мърчъндайзинг, посрещане на клиентите, идентифициране на потребности, свързани продажби, сключване на сделка.

За участие в обучителния семинар е необходимо да се регистрирате онлайн на: https://goo.gl/eGVl6O