СПЕЦИАЛИСТ ПРОДАЖБИ и маркетинг

Търсим опитен експерт продажби и маркетинг на апарати за клинична лаборатория, Болничен и Доболничен пазар, който умее да управлява продажбите на няколко марки техника, като преговаря с доставчици и продава на клиенти.

Ако вие притежавате съответния професионален опит, владеете английски език на добро ниво писмено и говоримо и желаете да работите в стабилна и сигурна работна среда, моля изпратете ни ваша професионална автобиография на електронната ни поща jobs@an-mary.com.

Нашият клиент ви предлага отлично заплащане – основна заплата 2000 нето, трудов договор, пълно осигуряване, ваучери за храна, служебен автомобил, телефон, възможности за професионално развитие, посещаване и обучение директно при доставчиците на марките.

ОСНОВНИ СЛУЖЕБНИ ЗАДАЧИ
- Представяне и продажба на лабораторна апаратура в сферата на Клиничните лаборатории в болничната сфера и частния пазар
- Поддържане на връзка и преговори с клиенти и доставчици от чужбина
- Подготовка на оферти и технически задания за търгове
- Поддържане на връзка с настоящи клинети и проследяване на продажбите им на месечна база
- Представяне на апаратура и участие във въвеждане в експлоатация и тясна работа със сервизния екип
- Представяне на апаратурата пред нови клиенти на живо, по телефон и чрез емайлинг кампании
- Пътува в командировки в страната за посещаване на съществуващи и търсене на нови клиенти.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА
- опит на подобна позиция поне 1 г в същата или сходна дейност
- добър английски език, компютърна грамотност, шофьорска книжка, активен шофьор.

Качества и умения: аналитичност, организираност, умения за работа с клиенти и преговаряне, административни умения, екипност, умения за работа с хора, за постигане на цели.

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално при спазване на изискванията на закони и регламенти; Ще се свържем само с одобрените кандидати.
Разрешително № 2277 от 19.05.2017.