Международно състезание за решения на проблеми в областта на устойчивото развитие - POWER Idea contest for sustainable communities

POWER Idea contest for sustainable communities

Международното състезание цели намирането на проекти, насочени към решаването на проблеми в областта на устойчивото развитие.

Споделете в платформата вашата идея, а най-добрите 10 ще имат възможност да представят своята на международна конференция и да получат подкрепа при изпълнението й. Трябва да посочите как вашата идея може да бъде имплементирана в решаването на устойчив проблем в един от POWER градовете - Leicester, Milton Keynes, Jerusalem или Sabadell, и в друг град по ваш избор. Проектът може да бъде свързан със създаването на приложение, образователен или информационен проект, ново устройство, което помага да следите вашата енергийна консумация, и всичко останало, което би помогнало на обществото.

Ако нямате ваша идея, споделете вече работещ проект в областта на устойчивото развитие, за който знаете и бихте искали да видите и в друг град.
Гласувайте и коментирайте идеите, които най-много са ви харесали, за да им помогнете да бъдат усъвършенствани, и можете да спечелите награда за най-активен потребител.
Краен срок – наближава.

За повече информация - www.power-contest.org