Metrohm Young Chemist Award 2018

2018 година отбелязва 75 годишнината от създаването на Metrohm – преди 75 години, Бертолд Сунер, млад и блестящ инженер, полага основите на иновативна компания, която е Metrohm днес.
За да почете този дух на иновации и неговия потенциал да промени света, Metrohm желае да възнагради блестящи млади умове като теб:
Покажете на света какви чудесни идеи имате!

Изпратете абстракт на вашата научна работа най-късно до 31 Май 2018 г. и ще имате възможност да спечелите награда до 5‘000 лева.

Конкурса Metrohm Young Chemist Award 2018 ще се проведе във всички държави, в които Metrohm има представителство. Станете един от тримата победители в конкурса Metrohm Young Chemist Award 2018 за България и спечелите награда, която ще получите на специална церемония по време на уикенд престой във Виена с поети разходи.
По време на церемонията по награждаването ще представите накратко научната си работа и ще имате шанса да спечелите допълнителна награда от 5’000 лева.
Тази награда се присъжда за работа, демонстрираща новаторски подход с приложение в областта на титруване, йонна хроматография, вибрационна спектроскопия или електрохимия.

От всички победители в националните конкурси на Австрия, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България ще бъдат избрани тримата най-значими, които ще бъдат поканени от Централата на Metrohm International Headquarters да посетят Швейцария – с
поети всички разходи.

Повече информация ще откриете на: https://www.metrohm.com/bg-bg/company/metrohm-young-chemist-award/