Национални дни на кариерата 2018

На 13 и 14 март 2018 г, в София ще се проведе ежегодното събитие Национални дни на кариерата. Всяка година „Национални дни на кариерата“ събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Кариерният форум се провежда в 8 града в България, а входът за посетители е свободен.

Освен възможността за среща с водещи компании, студентите ще могат да получат кариерни съвети, консултации как да подготвят CV-то си, как да се представят най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът.

Специалисти по кариерно консултиране и подбор на персонала от JobTiger, заедно с представител от HR отдела на Nestle ще консултират амбициозни млади хора по темата „Как да изградим своя персонален бранд“. Споделените съвети могат да бъдат използвани още в рамките на събитието и да подпомогнат търсещите работа в цялостното им добро представяне пред работодателите.

Защо да посетите "Национални дни на кариерата"?

- За да откриете подходяща работа или стажантска програма за вас.
- За да осъществите пряк контакт с компаниите, за които искате да работите, пропускайки дългия процес по селекция на кандидати.
- За да се запознаете лично с хората, от които зависи назначаването ви.
- За да натрупате опит в срещите с работодатели и да научите как да се представяте добре.
- За да участвате в интересни дискусии.
- За да получите кариерни съвети и консултациия.
- За да разберете какви знания и умения са ви необходими в бъдеще.

Повече информация ще откриете на: http://careerdays.bg/bg/national-careerdays