Кариерна среща "Един ден на специалистите по химия и фармация" на 29 май в СУ

Какви са задачите в работния ден на специалистите по химия и фармация? Какво ги мотивира да работят в тези среди и какви са най-често срещаните предизвикателства пред тях?

На тези и други въпроси ще отговарят четирима лектори от различни компании на среща със студенти във Факултета по химия и фармация (ФХФ) на Софийския университет "Св. Климент Охридски" (СУ). Събитието "Един ден на специалистите по химия и фармация" ще се състои на 29 май 2013 г. (сряда) от 12:15 до 14:00ч. в сградата на факултета. Срещата е отворена за всички, които имат интерес в областта.

Младите хора ще имат възможност да научат от първа ръка какви са необходимите умения за работа в тези области, да научат практически съвети и насоки от професионалистите и да зададат своите въпроси. Неформалната среща се организира от Кариери в партньорство с Кариерния център към ФХФ.

Лектори на събитието ще бъдат:

1. Владимир Афенлиев, Директор "Бизнес операции, стратегическо и организационно развитие" в "Софарма";

2. Стоян Стоянов, Технически директор в "Оргахим";

3. Стамен Банковски, Генерален директор на "Санофи България";

4. Представител на компанията "Нестле".

"Един ден на специалистите по химия и фармация" ще се проведе на 29 май (сряда) от 12:15 до 14.00ч. в Заседателната зала на Факултета по химия и фармация на Софийския университет, бул. "Джеймс Баучер" № 1.

Участието е безплатно, но поради ограничения брой места, се изисква предварителна регистрация на: http://www.karieri.bg/sybitia/

Препубликувано от karieri.bg