Среща с представители на „Кем Аналитикал Сървисис“ ЕООД

На 21.04.2016 от 17:00 ч. в Заседателната зала на Факултета по химия и фармация към Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе среща с представители на фирма Кем Аналитикал Сървисис ЕООД. (http://www.chemanalytical.bg)

„Кем Аналитикал Сървисис“ ЕООД е единственият оторизиран дистрибутор и сервизен център на Shimadzu за аналитична апаратура в България. „Кем Аналитикал Сървисис“ EООД обединява в себе си опита на професионалисти с над двадесет годишна кариера в областта на аналитичната и измервателна апаратура, както и познанията и опита на екип от млади и талантливи кадри с магистърска степен по химия от Факултета по химия и фармация.
Амбицията на фирма „Кем Аналитикъл Сървисис“ ЕООД е използвайки натрупания опит и разчитайки на доказалите себе си висококвалифицирани специалисти, и помощта на младите и доказани кадри да затвърди лидерските позиции на „Shimadzu Corporation” на българския пазар в доставката на контролно-аналитична апаратура.

Екипът ще Ви покаже, че работата в такава компания не е стъпка назад, а е надграждане на всичко постигнато и научено във ФХФ. Ще Ви разкажем за всички нови възможности, които се отварят пред младите специалисти, работейки за интернационална компания като Shimadzu. Също така ще се опитаме да Ви покажем защо фирма „Кем Аналитикал Сървисис“ ЕООД е най-доброто място за работа на млади специалисти.