Блог на ChimAdmin

Покана за участие - Докторантска конференция, Февруари 2019 г.

В рамките на работен пакет "Открита наука" Докторантски център "Св. Климент Охридски" започва набирането на кандидати за участие във Втората обща докторантска конференция „Млади изследователи“, която ще се проведе на 20 февруари 2019 г.

Желаещите могат да се включат в събитието с представяне на доклади, постери (включително и електронни) в обхвата на своя изследователски интерес.

Участниците ще получат допълнителна възможност за работа върху оформлението на работите си в рамките докторантски курсове.

Национален конкурс за Наградата „Проф. Иван Шопов” на Съюза на химиците в България

Съюзът на химиците в България обявява шестнадесетия поред ежегоден национален конкурс за наградата „Проф. Ив. Шопов” за 2019 г.:„ Изявен млад учен в областта на полимерите”

Международно състезание за решения на проблеми в областта на устойчивото развитие - POWER Idea contest for sustainable communities

POWER Idea contest for sustainable communities

Международното състезание цели намирането на проекти, насочени към решаването на проблеми в областта на устойчивото развитие.

Конкурс за мобилност с цел практика по Програма Еразъм+ за учебната 2018/2019 г.

Уважаеми студенти и докторанти,

СУ „Св. Климент Охридски“ обявява конкурс за селекция на студенти и докторанти за мобилност с цел практика по програма Еразъм+ за 2018/2019 година.

Подробна информация относно възможностите за провеждане на практиките, условията за кандидатстване и приложените документи ще намерите на: https://erasmus.uni-sofia.bg/site/su/blog/2018/10/18/traineeship_2018_20...

Краен срок за кандидатстване: 30 ноември 2018 г., 17:00 часа

За девета поредна година Клуб Млади Таланти ще проведе конкурс за млади учени "Young and Energetic Scientists" (YES)

Конкурсът "Young and Energetic Scientists" (YES) на Клуб "Млади таланти" цели да открие, мотивира и промотира идеите на млади и амбициозни хора с научни интереси, които ще реализират връзката между науката, образованието и бизнес, между амбицията и успеха.

Кой може да участва?
Млади учени - бакалаври, магистри, докторанти, на възраст между 18 и 35 години, които искат и се стремят техните идеи да бъдат подкрепени в полза на икономиката и обществото за по-високо качество на живота.

Страници

Subscribe to RSS - Блог на ChimAdmin