Новини

Съобщение

Скъпи студенти,

С решение на Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020 от 13.10.2017г., периодът на изпълнение на проект BG05M20P001-2.002-0001 "Студентски практики - Фаза 1" се удължава до 29.09.2018 г.

За повече информация, посетете - https://praktiki.mon.bg/sp/

Конкурс за статия "Обясни науката"

Списание „Българска Наука” обявява конкурс за статия "Обясни науката".

Правила и условия на конкурса:

Конкурс за научнопопулярна статия, посветена на избран от автора актуален научен въпрос или тема от всички области на науката и техниката, при следните условия:

Конкурс "Сътвори и спечели"

Искате ли трудът ви в университета да бъде оценен подобаващо? Мечтали ли сте някога да бъдете възнаградени с нещо повече от поредната шестица в студентската си книжка?

Ако е така, предоставяваме ви поле за изява!
MED4MIN стартира два независими конкурса: “Презентация на медицинска тематика” и “Видео материал на медицинска тематика“.

Конкурс за презентация

Изисквания за участие:

Стартира конкурсът за Наградата на Столична община за най-добър млад учен на Алма матер за 2018 г.

Предложенията за носител на Наградата на Столичната община за най-добър млад учен на Софийския университет „Св. Климент Охридски” за 2018 година се правят до края на месец юли 2018 г.

Кандидатурите се предлагат с решение на факултетния съвет. Предложението се придружава от препоръка за дейността и заслугите на кандидата; научна биография и списък с публикации. За периода на присъждане на Наградата един факултет може да прави предложение само за една кандидатура.

Metrohm Young Chemist Award 2018

2018 година отбелязва 75 годишнината от създаването на Metrohm – преди 75 години, Бертолд Сунер, млад и блестящ инженер, полага основите на иновативна компания, която е Metrohm днес.
За да почете този дух на иновации и неговия потенциал да промени света, Metrohm желае да възнагради блестящи млади умове като теб:
Покажете на света какви чудесни идеи имате!

Изпратете абстракт на вашата научна работа най-късно до 31 Май 2018 г. и ще имате възможност да спечелите награда до 5‘000 лева.

Страници

Subscribe to RSS - блогове