AIESEC Софийски университет

Във връзка със стартирането на най-активния и изпълнен с възможности, проекти и инициативи период на годината, AIESEC България Ви кани на официално представяне на организацията, което ще се проведе на 15.10.2012г. (понеделник) от 19 ч. в Зала 2 на РЕКТОРАТА на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. В уютна и приятелска атмосфера, гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят с лидерите на организацията, да надникнат в ежедневието на един член на AIESEC във всеки екип, както и да получат отговори на своите въпроси, свързани със стажантската програма за международен обмен.

Още от 1990 г. AIESEC България стимулира развиването на лидерския потенциал на младите хора, културния обмен и международното сътрудничество. Междувременно превърнала се в най-голямата студентска организация в света, AIESEC присъства в повече от 110 страни и впечалява както студенти, така и представители на бизнеса с професионализъм, проактивност, готовност за съдействие и удовлетворение на хиляди членове от това, с което се занимават. Убедете се сами!

За повече информация: http://su.aiesec.bg/event/ ;
Facebook event: https://www.facebook.com/events/387434204662077/

Лице за контакт: Десислава Петрова-Председател на Локална секция AIESEC Софийски университет: desislava.petrova@aiesec.net